Utställning Vaggeryds bibliotek 18/8-12/9

elöverkänsligas-riksförbund-loggaVälkommen att besöka utställningen på Vaggeryds bibliotek 18 augusti – 12 september 2014.

Elöverkänsligas förening visar i en utställning om hur vi bäst hanterar trådlös teknik. Försiktighetsprincipen heter det på ren svenska, men alla har kanske inte har förstått innebörden.

Det finns många dolda risker och skador som inte lyfts fram i dagens media, tyvärr.
För att mobil teknik kan vara bra, behöver den inte klassas som ofarlig, utställningen riktas främst till barn, ungdom och vuxna.
Utställningen sker i samarbete med ABF.

VÄLKOMMEN och ta del av information och fakta!

Elöverkänsligas Förening och ABF i Jönköpings län

ABF-gör-en-annan-värld-möjlig

Utställning i Smålandsstenar

tidningsnotis

Notis i Smålands Folkblad

4/11 – 29/11 har föreningen årets sista utställning, som är på biblioteket i Smålandsstenar. Efter detta har vi haft informationsutställning i alla länets kommuner utom två, Habo och Aneby.

smålandstenar-bibliotek

För 2014 kommer verksamheten på biblioteken att minska lite i antalet utställningar under året. Som sammanfattning för alla informationsutställningar sedan 2012, har vi fått ett mycket fint bemötande från i stort alla platser och att vi är välkomna tillbaks. Även om det krävt mycket tid i energi, förberedelse och arbete, så har det varit mycket roligt, trevligt och stimulerande att ”marknadsföra” elöverkänsligas budskap till allmänheten.

Hälsningar Egon

 

30/9 – 25/10 Utställning i Gnosjö Bibliotek

1-DSC00186-001Efter relativt välbesökt utställning i Gislaveds bibliotek med över 90 informationsblad och folder, flyttade utställningen vidare till Temarummet, Gnosjö bibliotek, i ljusa och trevliga lokaler.

1-DSC00191-001Lagom till allt var på plats kom reportern från Värnamo Nyheter och gjorde intervju om utställningen och dess syfte.

I bibliotekets kulturprogram står att läsa:

Onsdag 9 oktober kl.18.00: Elöverkänslighet!
Egon Reiver från Elöverkänsligas Förening i Jönköpings län berättar om hur det är att vara elöverkänslig i det moderna samhället i sal Månsidan.